The Sideshow

Här fortsätter min kamp. Det känns som att jag vill bränna fettet av min själ. Jag vill inte längre vara tjock...

fusk på hög nivå

Kategori: Allmänt

idag har jag fuskat. idag skulle vara första dagen jag bara skulle dricka juice. men det blev inte så... jag kände mig jätte yr så jag testa att dricka lite varm buljong och dricka vatten men det blev inte bättre så jag bad V om en macka med lite kaviar. gav halva till hunden och åt resten själv. är så besviken på mig själv. borde ha klarat mig bättre men har i alla fall kommit under 60sträcket. hoppas att jag fortsätter gå ner i vikt till imorgon. vill sakta men säkert gå ner... hoppas bara inte att jag får blodrist igen för då pallar jag inget mer en att sova. juicen jag valde att dricka idag va hallon, björnbär och svartavinbär. drack typ 2dl buljong och en halv macka med lite kaviar. vågen visa 59,9kg. hoppas på att hå ner 0,3kg till imorgon.
 
 

förlåt...

Kategori: Allmänt

 
 
jag bill börja med att be m ursäkt för att jag inte har skrivigt något på hur länge som helst... har varit sjukt upptagen och jag har inte gjort något mer en att plugga och äta... vilket har varit en enorm besvikelse på alla plan. gjorde inte bra ifrån mig över huvud taget. jag är bara en enorm besvikelse och jag kan fan inte göra rätt.. så nu får jag väl hoppas att jag kan göra rätt. bestämde mig för att börja med en fasta. det är en vitaminfasta så man äter/dricker. men har jag tur så går jag väl ner något i alla fall... man kan ju alltid hoppas. ska på ett dop om typ 10dagar och har köpt en ny klänning så jag vill att den ska sitta fint på mig så måste gå ner i alla fall 6kg så det kommer att bli tufft om jag ska lyckas. de två första dagarna blir de lättaste. för man ska bara börja vänja in kroppen på att den inte kommer att få något mer en frukt och grönsaker i olika former. 
så det blir typ:
yoghurt, frukt, vegetarisk mat de två första dagarna.
sen blir det bara juicer, te och grönsaksbuljong för hela slanten. (det vill säga dag 3-10) jag lär nog ta och äta non frukt så folk runt mig inte gnäller över att jag inte äter något.
så önska mig lyck till jag lär behöva det...