The Sideshow

Här fortsätter min kamp. Det känns som att jag vill bränna fettet av min själ. Jag vill inte längre vara tjock...

ny data och ångest

Kategori: Allmänt

så nu har jag fått en ny dat och jag är rätt nöjd :)... ska bo hos min mormor fram tills på söndag. så jag har ett par dagar på mig att lära mig hur min data funkar. måsta ta och lägga in alla min bilder, appar, socialmedia och allt annat som man kan behöva.
 
sitter här hemma och har en grym ångest... jag har redan ätit idag. jag åt med min mormor vi fick grekiska biffar, potatis och vitlökssås. så jag åt 2biffar, 1potatis och lite vitlökssås. och nu vet jag inte om jag borde äta eller om jag och syrran ska äta. V tycker att jag ska ta och vänta för jag och syrran äter alltid när vi är tillsammans. och det är visserligen sant... hon tycker att jag är för smal så hon tjatar inte men hon ger mig alltid mat för hon vet om att jag inte har hjärta att säga nej till henne. fan jag hatar att ha ångest fan också... vill bara skrika!!!!!
 
har inte stelt mig på vågen men jag är heelt säker på att jag ligger på + igen känns som att jag snart är uppe i 60kg igen... önskar att mormor hade kunnat klara sig själv så jag hade kunnat gå tillbax till mitt liv. där jag kan komma in i samma rutin som jag hade innan.... trivdes bättre när jag bara åt en gång och tog en macka om jag kände för det.  
   
 

plus, plus och åter igen pluss

Kategori: Allmänt

har varit hos min syrra i tre dagar och två nätter. vi har haft det skit roligt, kollade på film första kvällen och stack ut på krogen den andra.. vi tog en massa bilder och vi var väldigt poppis :P alla ville ha bilder och ingen ville hamna på nätet.... snacka om dubbelmoral.
 
så nu till det viktiga... jag ställde mig på vågen och den visa + igen så nu är jag uppe i 55,9KG. snacka om att jag känner mig fet. vill bryta den här onda cirkeln men jag vet inte hur jag ska göra. känns som att jag inte kan hålla mig och alla andra flytande och det suger som fan... jag hatar att misslyckas det är det värsta som finns och var gång jag inte går ner så har jag misslyckats.
jag håller med lille man... "du borde skära bort din mage så jag kan använda den som kudde" han må vara 5år gammal men ibland e han jävligt smart.
 

hotell Mormor

Kategori: Allmänt

stälde mig på vågen idag för förrsta gången på 17dagar.... för 17dagar sen vägde jag 54,8kg vilket i sig själv är mycket. men idag visade vågen en sifra som jag svor att jag aldrig mer skulle se...55,7kg!!! så nu sitter jag här på mormors säng och undrar hur fan jag har lyckats med det här?                                                                                                     så jävla cp-skadat.... men finns bara en sak att göra försöka ta tillbax kontrollen över min mat. men idag tog jag och mormor en nostalgitripp tillbax till ja mitten av 90-talet när jag var typ 5år och mormor brukade köpa kycklingvingar till oss o vi åt de med en ostbulle.... jag älskar min mormor för hon vet att något är fel men hon tjatar inte på mig... jag var en väldigt agrresiv unge när jag var liten och alla tyckte att jag var helt omöjlig att kontrolera men mormor lyckades alltid för hon fatta att jag var sur på hela värden och det fanns inget någon kunde göra mer en att finnas där och älska mig o de var de hon gjorde...... älskar henne för de <3 

förlåt att jag inte har skrivit

Kategori: Allmänt

Jag vet om att det var länge sen jag skrev något men det är bara för att jag har haft fullt upp med allt annat. Min mormor trillade och bröt lårbenet så jag har spenderat typ all min tid med henne och när jag inte är där så gör jag mina läxor. det ända positiva är jag har får höga betyg. sen min mormor bröt benet hag jag börjat äta typ 5gånger om dagen. går och känner mig ständigt mätt och uppsvullen, och det värsta är att jag inte kan säga nej  till min mormor så jag äter när jag är där sen när jag träffar min lilla syrra så bjuder hon alltid på mat och jag tänker inte vara oartig och säga nej till henne nr hon har varigt snäll och gjort mat till mig. sen när jag kommer hem så måste jag också äta så ungarna inte tar upp min ÄS för jag vet om att dom märker av den och jag vet också att dom trots att jag försöker undvika att dom ska märka de så ser jag att vissa av dom speglar mitt beteende vid matbordet och det är duktigt irriterande.
jag borde lägga mig   ner och bara säga "Jag är fet och jag förtjänar inte maten jag äter" och sen bara följa mitt eget råd och inte äta mer. jag borde ställa mig på vågen så jag kan se vad det är jag har gjort mot mig själv.
jag borde skämmas för det jag har stoppat i mig.