The Sideshow

Här fortsätter min kamp. Det känns som att jag vill bränna fettet av min själ. Jag vill inte längre vara tjock...

nyår 2013

Kategori: Allmänt

jag hoppas att ni alla får ett riktigt bra slut på året och jag hoppas att alla får firra in det nya året med ett brak.
 
själv hade jag tänkt att fira det nya året hemma med familjen och ja det blir något att dricka... har bara inte bestämt mig för vad... den andra Jan så ska jag till mormor för hon fyller år och så måste jag och köpa ett nytt träningskort på 24/7.

kan man vara perfekt?

Kategori: Allmänt

perfection..... perfection är olika beroende på kultur, idial och tro i alla fall var det det vi fick lära oss när jag gick i skolan. detta fick mig att fundera lite på vad jag anser är den perfecta människan.
 
jag vill vara perfekt så hur vill jag vara?
med tanke på att jag anser att jag inte är mer värd en det värdet andra ger mig så...
 
så jag vill vara smal
vacker
kunna hålla årdning och reda
vara duktig
bli framgångs rik i allt jag bestämmer mig för att göra 
väl tränad
tatuerad och piercad
 
det låter kanske inte så mycket men det är dom största punkterna i mina verderingar om att vara perfekt.
måste börja taitu med mina brisrer och göra saker på rätt sett.
det finns inga genvägar.

all jul mat...

Kategori: Allmänt

fetto, fetto och fetto... har ätit alldeles för mycket.... har inte vågat ställa mig på vågen för jag tror att jag kommer att ha sönder den.... och nä jag är inte paranoid, ha blivigt jätte fet. måste börja tränna och sköta mtt ätande.
har tagit hål i naven igen så hoppas att den vill läka som den ska den här gången. har sovit större delen av eftermidagen mest för att jag fick panik när killen som tog hållet tvekade mitt i allt och vågade inte trycka igenom så, sa till honnom att bara trycka igenom och få det överstökat. sen var jag tvungen att äta för blev helt vit i hela huvet och höl på att svimma...
så nu måste jag vänta i 6v. och se hur det läker. sen blir det att börja gyma. nästa sak jag ska hitta på är att tatuera min rygg. fan blir mycket nu på kort tig men va gör man.... inte ofta jag har pengar över så får ju passa på när jag kan...
hoppas nu fick en massa fina julklappar och inte gjorde som jag och vräkte i mig en massa mat.

bra dag

Kategori: Allmänt

 köpte nya skor idag. blev så jävla glad. nu är jag lång som fan YeeY. sen gick vi int i en klädaffär hade sätt en jätte fin klänning och ville se om det fanns någon som passa. det fanns det och den som passa var storlek 34. kan fan inte fatta att jag får på mig det men jag ska inte gnälla. vågen börjar äntligen visa minus igen så är glad över det. min ångest växer allt snabbare allt efter som julen närmar sig.
jag har ångest över att behöva äta. jag har ångest över att man ska behöva äta i omgångar och att samma sak kommer att hända två dagar i rad. suck!
 
kommer att ta nya hål. är så glad! (piercingar) och sen ska jag ta och sälla mig under nålen igen. (bli tatuerad) fan va det kan rulla på ibland. känner på mig att min familj kommer att döda mig men o andra sidan har dom velat göra det sen jag var liten :p jag drev min mamma tillvansinne när jag var liten och tänka sig att jag gjorde de samma som vuxen hihi ;)... tur att man är söt ibland...XD...

2000, 6/6-06, 12/12-12 och 21/12-12

Kategori: Allmänt

jorden gick under för typ två timmar sen. men men jag överlevde igen :)...
igår var jag med min mormor på stan och köppte kläder till henne... men det blev en tröja till mig oxå.. vi gick in på gina och jag hitta en stickad tröja till mig... tog först S men den var för stor så mormor gav mig xs för hon tyckte att den skulle sitta bättre och inte skulle se så stor ut... den satt bättre så mormor köppte den till mig sen var hon hungrig så hon tyckte att vi skulle äta kina mat. hon ville att vi skulle äta i tresmå rätter så vi gjorde det och sen åkte vi hem till henne och hämta barnens julklappar. sen åkte jag hem och börja med kvällsmat... det blev älgburgare gått men jag var redan mätt som fan och jag ville inte äta de oxå men fick så snällt sitta och äta upp de... så nu är jag lika fet som jultomten.
senare idag ska jag gå inte till stan och köpa nya skor till mig... är så jävla glad över det :).. älskar skor... e presis som min mamma när det kommer till skor ^^ men nu får jag väl ta och sova en liten stund innan jag måste upp.
 

från mat till mode

Kategori: Allmänt

har ångest över att detta är första året jag ska göra julmat och listan är inte kort. ångest över att jag måste äta en masa mat och jag har ångest att jag ska göra all mat helt själv... fan va mycket jobb det kommer att bli...
det värsta är att det kommer att bli två i ett julbord. det blir mat i tre omgångar.
förrätter blir sillar, laxar, jansson, ost och ägg och kaviar.
varmrätter blir det jobbigare för det blir för vissa äter inte fläskött. så det blir liter mer jobb men det får gå endå. det blir julskinka och "kalkonskinka", prinskorvar kalkon och vanliga, det samma gäller köttbullarna, hemmagjord potatisgratäng, traditionel kalkon, kokosris rödbetssallad, brysselkål och såser. 
efterrätter blir julbaket. lussekatter och pepparkakor.
sen den 24e blir det gröt till frukost...
 
fattar ni nu varför jag har ångest. först laga allt och sen äta maten. älskar att laga mat till andra men hatar att behöva äta den själv... tydligen så är jag duktig på att laga mat också men det är kanske inte så konstigt med tanke på att dom flästa av mina vänner, många av mina ex och även mina föräldrar är antingen utbildade kockar, eller väldigt intreserade av mat och matlagning. älskar att laga mat åt andra och se att dom blir nöjda och att dom tycker att det är gott. mina vänner skämtar med mig och kallar mig för en feeder bara för att jag vill laga mat åt dom... hihi ja vi har sjuk humor.
 
sex dagar kvar till julafton. sjudagar kvar till  Victoria secret fashionshow... YeeY
 

misslyckande

Kategori: Allmänt

vikt 54,4
 
idag ska jag till syrran och baka.. vi ska baka  lussekatter, papparkakor och  scones. sconesen ska vi ha till fikan efter baket. Trip back to memory lane när vi satt på byggen och drack te och åt scones med smör.  minns hur mysigt vi brukade ha det när vi var små...
 
fick inte se minus på vågen idag för att jag fick den smarta iden att äta för mycke igår.... vid åtta tiden igår hade jag bara ätit 200kcal så jag var ganska nöjd helt plötsligt får jag för mig att jag vill ha sallad med mos och röspettafile. och där gick planeringen åt skogen...fan inte lätt alltid... men idag är en ny dag med nya möjligheter. har ätit en kopp med soppa 350kcal sen blir det förhoppningsvis inget förens fikat med syrra.
sconesen ligger på ca.318kcal/100g. så vi får se hur det går för känner jag syrran rätt så kommer hon att vela trycka i mig en massa mat oxå....

Confessions

Kategori: Allmänt

dagens vikt 54.4.
 
mitt största last är att jag har en förkärlek till att äta fet mat sent på kvällarna. vet inte varför men det blir alltid att om jag fråssar så gör jag det på kvällarna... det är duktigt irriterande att jag inte kan kontrolera min mat. hade önskat att det vore lättare att kontrolera men det är det inte. sen o andra sidan så är väl allt som är värt att ha lätt satt få. men ingenting är omöjligt så jag får kämpa hårdare. med lite tur så kanske jag lyckas nå mitt slut mål lagom till den 24e Dec.
 
det är full snöstorm ute men jag måste endå ut i det och gå mina långpromenader. lär inte kunna gå lika fort som jag brukar men jag lär endå förbränna något... man får ju vara glad för det lilla antar jag... ska ta och baka med Lille man och S. idag blir det pepparkakor... är så glad att jag inte äter det :D. ska ta och dricka en kopp Te så jag kan sluta frysa så jävla mycke.

tillbax igen...

Kategori: Allmänt

så jag är tillbaka ja jag tänkte säga från dom döda ... men riktigt så illa är det inte... döda människor äter inte så mycket som jag har gjort den senaste veckan... va ju tvungen att  försöka värka normalt. sund bara att jag föråt mig och det syns på vågen... en massa plus på vågen igen nu har jag typ 5kg att gå ner innan jul... bara för att kämpa lite hårdere... nu måste jag börja räkna kcal... fan va jag hatar de men jag måste.. hade tänkt att hamna under 900kcal alla dagar fram till jul... 
 
måste in till syrran o ha julbak det vill säga om vet i det här fallet jävla snöoväderet kan lugna sig lite så jag kan ta mig iväg....