The Sideshow

Här fortsätter min kamp. Det känns som att jag vill bränna fettet av min själ. Jag vill inte längre vara tjock...

spy

Kategori: Allmänt

ställde mig på vågen för första gången på jag vett inte hur länge. helt alvarligt när jag såg vad vågen visa så ville ja inget hellre en att bara spy. jag mådde så jävla illa över siffran som stirrade tillbaka på mig. 58,8kg. jag kan inte hålla på så här. jag kommer att dö om jag fortsätter äta skit. om jag fortsätter misshandla min kropp så kommer jag att får en hjärtinfarkt och dö. den lilla rösten som säger att jag är hungrig är ute efter att döda mig. jag måste börja träna igen i alla fall gå mer en vad jag har gjort hittills. jag skäms över mig själv. och det värsta är att jag vet mycket bättre en att göra som jag gör. detta är fan inte "jag gör det imorgon." jag gör det fan idag!
måste börja skärpa mig igen. kan inte leva som jag gör. kan inte stoppa i mig allt skit jag stoppar i mig. känner mig sjukt smutsig och äcklig.
 

STARVE!!!!

Kategori: Allmänt

var gång jag går förbi en spegel så ser jag att min vikt börjar krypa upp mot 60- sträcket. jag ser hur mitt anskikte börjar bli rundare och rundare. jag äcklas med det jag ser. jag måste börja något åt det men det känns lite hopplöst när man börjar frossa. det känns som at man baara gör saker värre. det är som att man sparkar på sig själv. är som att man hamnar i en ond cirkel som jag inte kan ta mig ur.
 
jag borde följa den här bildens råd. jag lär ju inte dö i första laget. har en hel del fettresärver. mååste börja lära mig att jag inte behöver så mycket mat som jag verkar tro. jag vet om att jag kan klaraa mig på rätt lite så ffår börja köra på det igen.
måste börja dricka mer oxå. är konstaant törstig men jag blir det på kvällarna. kan gå hella dagen utan att dricka något men mitt i natten då vill jag hiva i mig så mycket jag bara kan. vill ha någon form av stabilitet i mitt liv. jag pallar inte mycket mer vill ha rutiner och med rutiner så menar jag sova, vakna, skola och vatten. anledningen till att jag skrev vatten är för att jag glömmer att dricka. sjukt jobbigt.   
 
  

dödsångest

Kategori: Allmänt

jag var och krama min bror idag och jag fick en sån jävla ångest. jag äter mat under tiden som min bror ligger i en jävla säng. det har äntligen slått mig hur jävla nära jag var på att förlora min bror.
min bror har alltid varit min hjälte. han har varit den som alltid har räddat mig och skyddat mig. o jag sa de till han idag. han skulle bara våga att lämna mig. han är min store bror och han måste göra sitt jobb. jag tänker inte låta han ge upp och jag är inte beredd att förlora han. jag vet inte om jag är helt sjuk men jag älskar alla mina syskon och jag hade dött för dom. jag har alltid varit det svarta fåret och den fula ankungen men mina syskon har ingen rätt att ta ifrån mig.
jag äter fortfarande alldeles för mycket men jag försöker dra ner på det. akta men säkert. vill inte trilla tillbaka o frossa så tar de hellre lite lugnt. min bror undra om jag fortfarande boxades. skäms över att behöva säga att jag inte gör det. han tyckte att jag skulle börja med det igen och sen börja med MMA. vi får se. klarar min kropp de så hade jag velat börja med det. konditionsträning först sen boxning och sen förhoppningsvis MMA så kan mamma gå i taket helt :P

vad ska man säga

Kategori: Allmänt

De senaste månaderna har varit skit jobbiga. jag har inte kunnat hantera mitt liv eller min tillvaro. jag har misskött min kropp och hela mitt liv. jag har varit så jävla orolig över alla andra att jag helt har glömt av mig själv. jag vaknade o kollade mig själv i spegelen och märkte fan va jag börjar bli rund i ansiktet. nu får det fan räka.
jag ska bli smal igen och jag ska nå mina mål.
 
så vad har hänt sen jag sluta blogga?
 
allt börja med att min mormor bröt sin höft... jag spendera större delen av min tid på sjukhuset med henne. sen när hon flyttade till ett korttidsboende så var mina dagar hemska. jag gick upp vid typ7 åkte till min mormor. hon gav mig frukost när jag kom till henne vid typ 9 tiden sen var jag där till efter lunch så jag åt de med mormor innan jag gick för dagen. då stack jag till min syrra åt igen och vid typ 15tiden stack vi ut och festa fram till 3 när vi stack hem och sov sen börja allt om igen nästa dag. jag höll på så här i typ tre veckor. som ni kanske förstår så slutade inte så jävla bra men vi hade roligt som fan på vägen i alla fall.
 
sen när min mormor äntligen började bli bättre så kom min familj från Colombia till Sverige för att hälsa på. vi reste runt och hade jätte roligt. men jag kan inte sticka under stolen med att vi är latinamerikanare och ALLT kretsar runt mat. 
dom stannade i 15dagar och jag ville inte att min moster skulle åka hem. just nu hade jag bara velat åka till dom och bo där i 6månader. men kan inte göra de :(
 
bara någon dag efter att mina kusiner och moster hade åkt hem så inträffar nästa "katastrof". min storebror ringer upp mig och säger att han ligger på sjukhuset och har fått en blodpropp i benet.
det knäckte mig. an är inte så jävla gammal och han fick förr att vara exakt två blodproppar i sitt ben.
sen har allt bara rullat på en dålig nyhet efter en andra.
 
jag har varit så stressad den senaste veckan att jag har bara ätit skräpmat i en hel vecka inget har varit hemma gjort överhuvetaget. jag är trött på det nu räcker det.
 
idag flyttar jag in i min nya lägenhet så jag åker tillbaka till min gamla hemstad alla gamla minen men jag ser det ändå som en nystart. en ny möjlighet att ta tag i mitt liv och få lite tid för mig själv. jag kommer att ha ett dubbelt boende. måste jobba mer och hårdare på mitt förhållande men det är värt att jag slipper ibland. slipper värkligheten lite och kan tänka på mig själv ibland. jag får väl hoppas att det går bra för mig och att jag klarar mina mål på alla plan.   
 
önska mig lycka till jag lär behöva det.